Speciaalzaak

PHAEM voor SPECIAALZAAK

Heeft u een food speciaalzaak of delicatessenzaak dan biedt PHAEM een mooie gelegenheid uw assortiment uit te breiden voor uw klanten met cheesecake verrines en sweet bites. De verrines en sweet bites worden geserveerd in mooie disposables die geschikt zijn om direct te presenteren bij een dinertje, bij de high tea of op een dessertbuffet.

Voor nieuwe klanten biedt PHAEM no waste afzetbepaling: de eerste 3 leveringen betaalt u aan PHAEM alleen de gerechten die in uw zaak worden verkocht. Niet verkochte producten worden bij de volgende levering mee terug genomen.

PHAEM levert een totaal concept: kaartjes om de gerechten in uw zaak te promoten worden meegeleverd. De kaartjes kunnen worden gebruikt als prijskaartjes. schap kaartjes of indien gewenst met bijbehorende wobbler-strip als opvallende aandachttrekker in uw winkelschap. En het enige dat u nodig heeft is een plekje in uw koelvitrine.

ASSORTIMENT en PRIJZEN 

De verrine en de sweet bite zijn momenteel verkrijgbaar in de volgende smaken:
• dulce de leche met chocolate chip cookie •
• witte chocolade en frambozencoulis met amandelcake •

 

Verrine – disposable 180ml € 1,90 ex btw
Sweet Bite – Disposable 90ml € 0,90 ex btw

 

 

 

 

 

INTERESSE?

Heeft u interesse, wilt u graag meer informatie of een eerste vrijblijvende kennismaking met 4 gratis testporties? Neem dan contact op via e-mail, telefoon of het contactformulier op de contactpagina.